top of page

Izlet s SUPom na Mesečev zaliv

S sabo vzamemo: Kopalke in brisačo, sončno kremo in kapo

Lokacija: Strunjan, Izola - SanSimon

Anchor 1

Mesečev zaliv 

je en izmed najlepših skritih zakladov slovenske obale, ki jih lahko odkrijete kar na SUP deski. Čudovita podvodna pokrajina, ki jo sestavljajo dolge flišaste skale in pestra morska favna, vas bo očarala. Ribice bodo sicer preveč zaposlene s svojimi opravili, da bi se zmenile za vas, vendar jih boste lahko občudovali v njihovem naravnem okolju.

Kako poteka izlet s SUPi?

Zberemo se v senci topolov na kopališču Salinera v Strunjanu. Preden skupaj odrinemo na pot, vam bo naš inštruktor razložil osnove SUPanja. Prvi postanek bomo naredili ob školjčišču, da se boste lahko navadili na desko in pozdravili morske ptice kormorane, ki tukaj zimujejo. Od tu naprej se bomo podali na 50 odtenkov zeleno-modre vožnje proti Mesečevemu zalivu. Inštruktor je tudi reševalec iz vode, zato se boste lahko brezskrbno kopali in zabavali. Našli si boste čas za raziskovanje morskega dna, snorklanje in počitek na deski.

Več kot le SUP izlet - pustolovščina za dušo

SUP izlet v Mesečev zaliv presega običajno športno aktivnost; je izkušnja, ki obogati dušo in ponuja priložnost za osebno rast. V tem mirnem zavetju, daleč stran od vsakdanjega vrveža, boste našli prostor za meditacijo, jogijske vaje na deski ali preprosto tiho kontemplacijo narave. Ta del naše pustolovščine je posvečen umirjenosti in povezovanju z naravo, kar omogoča popoln umik od vsakdanjega stresa in ponuja možnost za notranji mir in obnovitev.

*Kaj potrebujete?

Sebe, seveda, dobro voljo in nahrbtnik z osnovno opremo:

  • Kopalk in brisačo,

  • sončno kremo (in kapo, če se vam zdi potrebno)

Plaža SanSimon ležalniki1
Umbrella 1
Slide 2

BOOKING 



bottom of page