top of page

SUPanje do skritih kotičkov Debelega Rtiča

Kaj potrebujete?
Sebe, dobro voljo in nahrbtnik z osnovno opremo:
Kopalke in brisačo, sončno kremo in kapo

Lokacija: Ankaran

Anchor 1

Potek izleta

Ankaranski camp Adria je več kot odlično vstopno mesto, kjer se v zavetju morebitnega vetriča z lahkoto naučimo prvih korakov na SUPu. Od tukaj naprej bomo po vodi drseli mimo lepo urejenega kopališča Valdoltra in majhnega mandrača, kjer se zdi, da so školjke leščurji kot ponorele, saj rastejo do 1m velikosti.
Proti svetilniku bomo opazovali zelo nizko padajočo flišnato dno, kjer plavajo jate rib in v nas strmijo morske zvezde. 
Počitek na svetilniku bomo izkoristili za skok v morje in opazovali, kako na tej točki dno kar na enkrat izgine v globino.
Konec izleta bomo zaključili z vstopom v krajinski park Debeli rtič in rtu Sv. Jerneja ali pa se vrnili na začetno točko.

Ste vedeli?

Objava o krajinskem parku poudarja našo zavezanost k spoštovanju in ohranjanju narave. Medtem ko veslamo skozi te zaščitene vode, se bomo držali trajnostnih praks, da zagotovimo, da naši izleti ne bodo imeli negativnega vpliva na okolje. To je priložnost, da se naučite več o pomenu varovanja našega planeta, medtem ko uživate v njegovi lepoti.

Vsi se lahko pridružite

Izlet je primeren za vse, ki imate radi morje in ste vsaj malo romantični po duši ter bi se radi sprostili. Izlet je zaradi izjemnega sončnega zahoda meditativen. V kolikor bo zanimanje, bomo ob sončnem zahodu izvedli tudi pozdrav soncu in še kakšno vajo. Če si med tistimi, ki se rad izgubljaš v naravnih presežkih, se nam pridruži.

*Kaj potrebujete?

Sebe, seveda, dobro voljo in nahrbtnik z osnovno opremo:

  • Kopalk in brisačo,

  • sončno kremo (in kapo, če se vam zdi potrebno)

Plaža SanSimon ležalniki1
Umbrella 1
Slide 2

BOOKING bottom of page