top of page

SUP Safari: Od Piranskega Zaliva do Strunjanskih Solin

Kaj potrebujete?
Sebe, dobro voljo in nahrbtnik z osnovno opremo:
Kopalke in brisačo, sončno kremo in kapo

Lokacija: Piran

Anchor 1

Pripravite se na nepozabno dogodivščino s supi skozi čudovit krajinski park Strunjan!

Pričnemo v slikovitem Piranu, kjer se bomo vkrcali na sup in se podali na morje. Med plovbo bomo občudovali staro mestno jedro s povsem nove perspektive, ki jo omogoča pogled iz morja. Hitro se bomo spoznali z mornarskim življenjem, ko bomo veslali mimo ribiških ladij in se udomačili v morskih vodah.
Naša pot nas bo peljala mimo "punte" - najgloblje točke slovenskega morja (40 m) in mogočnega obzidja Pirana, kjer se bomo za trenutek umirili in uživali v miru zavetja obzidja. Čaka nas osvežujoče plavanje v kristalno čistem morju, kjer bomo lahko opazovali morsko življenje skozi masko za snorklanje.
Pot bomo nadaljevali proti Fiesi, kjer se nam bodo lahko pridružili tudi drugi avanturistični navdušenci, kot so potapljači, ki bodo opravljali svoj tečaj ali potop. Občudovanje njihovih podvodnih podvigov bo zagotovo navdušujoče doživetje! Morda se nam celo pridruži kaka riba spremjevalka, ki bo našo plovbo še dodatno popestrila.

Srečanje z lokalno zgodovino in kulturo

Medtem ko veslate ob obali Pirana, vam bodo naši vodiči razkrili zgodbe in legende, ki so oblikovale to zgodovinsko mesto. Od Piranske punte, ki se ponaša z edinstvenim razgledom na tri države, do Tartinijevega trga, srca mestne kulture in zgodovine, bo ta SUP safari oživil bogato dediščino Pirana. To je priložnost, da se poglobite v lokalno kulturo, medtem ko uživate v neponovljivi kombinaciji športa, zgodovine in naravne lepote.

Naravni rezervat Strunjan

V Strunjanu je po počitku in kavici možen ogled strunjanskih solin, kjer je prav majhen a zanimiv solinarski muzejček.
Ta nepozabna pustolovščina s supi skozi krajinski park Strunjan bo zagotovo navdušila vse ljubitelje narave in navtičnih avantur.

*Kaj potrebujete?

Sebe, seveda, dobro voljo in nahrbtnik z osnovno opremo:

  • Kopalk in brisačo,

  • sončno kremo (in kapo, če se vam zdi potrebno)

Plaža SanSimon ležalniki1
Umbrella 1
Slide 2

BOOKING bottom of page