top of page

Dobrodošli v svetu vodnih avantur s HaloSUPom!

Pozdravljeni in dobrodošli na naš novi blog! Smo navdušeni, da vam lahko predstavimo vse, kar ponujamo pri #HaloSUP.Naša misija je, da vam omogočimo nepozabne vodne pustolovščine na čudoviti slovenski obali. V tem prvem članku vas bomo popeljali skozi nekatere naše najbolj priljubljene aktivnosti in vam pokazali, zakaj je HaloSUP pravi naslov za vašo naslednjo avanturo.


SUPanje - Stoječe Veslanje

SUPanje (stoječe veslanje) je eden najbolj priljubljenih načinov za raziskovanje obale. Je preprosto za učenje in ponuja odličen način za vadbo in sprostitev. Naša izkušena ekipa vas bo naučila osnov, tako da boste lahko uživali v mirnem veslanju ob čudovitih razgledih. Ponuja tudi edinstvene izlete, kot je SUP Safari od Pirana do Solin, kjer lahko odkrijete skrite kotičke naše obale.Fun Island - Otok Zabave

Če iščete zabavo za vso družino, je naš Fun Island prava izbira. Na otoku zabave najdete vse od toboganov do trampolinov, ki bodo zabavali tako otroke kot odrasle. Naša ekipa bo poskrbela, da bo vaše doživetje varno in zabavno.
Jet Ski Avanture

Za tiste, ki iščejo adrenalinske doživetje, ponujamo vožnje z jet-skijem. Pripravite se na hitro vožnjo po valovih in občutite vznemirjenje, ki ga prinaša vožnja z jet-skijem. Prav tako razmišljamo o predprodaji paketov za vožnje z jet-skijem, da vam omogočimo posebne ugodnosti in hkrati zberemo sredstva za nakup nove opreme.
Izleti s Čolnom

Naši panoramski izleti s čolnom vam omogočajo, da uživate v čudovitih razgledih slovenske obale. Ne glede na to, ali se želite sprostiti ob sončnem zahodu ali raziskovati skrite zalive, naši izleti s čolnom ponujajo nekaj za vsakogar.Kako Začeti?

Če vas zanima katera koli od naših dejavnosti, obiščite našo spletno stran in rezervirajte svojo naslednjo avanturo. Prav tako lahko sledite našim objavam na družbenih omrežjih, kjer redno delimo posodobitve in posebne ponudbe.


Hvala, ker ste se ustavili na našem blogu! Upamo, da vas bomo kmalu videli na eni od naših vodnih aktivnostih. Ne pozabite se prijaviti na naš e-novice, da boste obveščeni o vseh novostih in dogodkih pri HaloSUP.

4 views0 comments

Comments


bottom of page