top of page

Športni dan za Gimnazijo Želimlje - TRIS na Morju

---

Imeli smo izjemno priložnost gostiti dijake #GimnazijeŽelimlje, ki so že drugo leto zapored izbrali naš program za svoj športni dan na morju. Za tretje letnike smo pripravili in izvedli TRIS na morju, ki je vključeval raznolike športne aktivnosti, prilagojene njihovim željam in potrebam.


Izlet s SUPi in Pedalinom

Naslednja aktivnost je bila #izletsSUPi in pedalinom do Belih skal. Vključili smo kratek tečaj supanja in spremstvo po morju z našimi izkušenimi učitelji ter reševalci iz vode. Dijaki so se naučili osnov veslanja in uživali v raziskovanju morskega okolja. Pedalino vožnja je dodala dodatno mero zabave in omogočila dijakom, da so si ogledali okolico z drugačne perspektive.
Kot tretji šport so se dijaki zabavali na beach volley igrišču, kjer so igrali odbojko. Ta ekipni šport je prispeval k povezovanju dijakov in krepitvi njihovega timskega duha. Smeh in veselje sta napolnila igrišče, kar je ustvarilo nepozabne trenutke za vse udeležence.
Kolesarski Izlet

Dijaki so se najprej podali na #kolesarskiizlet z vodenjem, ki je potekal iz Izole do solin v Strunjanu in nazaj. Ta slikovita trasa je ponudila čudovite razglede in priložnost za sprostitev ter uživanje v naravi. Naši izkušeni vodiči so poskrbeli, da je bil izlet varen in poučen.


Veselje in Sproščenost

Moremo reči, da smo se izleta veselili tudi mi, saj so dijaki Gimnazije Želimlje in njihovi učitelji vedoželjni, brezskrbni, odgovorni in predvsem veseli. Njihova energija in zagnanost sta nas navdihnila in nam pokazala, kako pomembna je rekreacija za mlade ljudi.


Spodbuda za uspešen zaključek šolskega leta

Zavedamo se, da dijake zdaj čakajo zaključne ocene, testi in spraševanja. Verjamemo, da jim šport in rekreacija z zabavo pomaga pri reševanju zaključnih izzivov, ki jih sedaj imajo. Želimo vam uspešen zaključek šole, nesekiriki in veliko športnih užitkov, tudi čez poletje.


Povabilo Šolam

Če ste šola, ki v podobnem izletu vidi spodbudo in razbremenitev za vaše dijake, nas kontaktirajte. Z veseljem bomo organizirali tak ali podoben šolski izlet, prilagojen vašim potrebam. info@halosup.si


---


Naj športni duh in radost ob morju napolnita vaša srca in vam prineseta uspeh v vseh izzivih, ki so pred vami. Se vidimo na naslednjem športnem dnevu!


---12 views0 comments

Comments


bottom of page