top of page

 Mesečev zaliv - Halo SUP izlet

Mesečev zaliv je eno izmed najlepših skritih zakladov slovenske obale, ki jih lahko odkrijete kar na SUP deski. Čudovita podvodna pokrajina, ki jo sestavljajo dolge flišaste skale in pestra morska favna, vas bo očarala. Ribice bodo sicer preveč zaposlene s svojimi opravili, da bi se zmenile z vami, vendar jih boste lahko občudovali v njihovem naravnem okolju.

059342_STO_Aktivnosti v Istri_Strunjan_Supanje.jpg

Kaj potrebujete?

Sebe, seveda, dobro voljo in nahrbtnik z osnovno opremo:

  • Kopalk in brisačo,

  • sončno kremo (in kapo, če se vam zdi potrebno)

Kako poteka dogodek?

Zberemo se v senci topolov na kopališču Salinera v Strunjanu. Naši inštruktorji vam bodo razložili osnove vožnje na SUP deski, preden skupaj odrinemo na pot. Ob školjčišču se bomo za trenutek ustavili, da se boste lahko navadili na desko, in pozdravili morske ptice kormorane, ki tukaj zimujejo. Od tu naprej se bomo podali na 50 odtenkov zeleno-modro vožnjo proti Mesečevemu zalivu. Morje spreminja svoje barve glede na spremembe na nebu in pod njim, vendar pa bo vedno enako čudovito. Naš inštruktor je tudi reševalec iz vode, zato se boste lahko brezskrbno zabavali. Našli si boste čas za raziskovanje morskega dna, snorklanje in počitek na deski.

SUP inštruktor je tudi reševalec iz vode.

Vsi udeleženci prejmejo tudi slike iz izleta.

Prvi postanek bomo naredili v Mesečevem zalivu, kjer boste lahko uživali v osvežujočem kristalno čistem morju. Morda pa boste našli tudi kakšno zakladnico na morskem dnu. Po postanku se bomo podali mimo raznih bark, zasidranih ob obali, do plaže pod Belveder*, kjer si bomo opcijsko privoščili pivo in prigrizke z žara. Ravno ste preveslali 4-km traso in si zaslužite nagrado.

Pridružite se nam na dogodivščini na SUP deski in odkrijte lepote slovenske obale na edinstven način!

059322_STO_Aktivnosti v Istri_Strunjan_Supanje.jpg
bottom of page