top of page

Avantura na morju

Pokliči na 030 31 31 34
DSC_0501_edited.jpg

Vadba vključuje reševalca iz vode ter izposojo opreme.

Pedaliranje s pedalini, vožnja s kajakom, SUPanje in beachvolley so le nekatere izmed aktivnosti, ki jih ponujamo našim gostom. Naša posebna ponudba vodnih dogodivščin združuje vse te aktivnosti v en celovit program, ki je primeren za večje skupine, šole, team building programe in zaključene družbe.

Naš program je sestavljen iz treh različnih aktivnosti na vodi + 1 kopensko, ki jih skupina izbere naenkrat in po njih kroži. Vsi udeleženci se lahko zabavajo na pedalinih, raziskujejo obalo s kajaki, se pomerijo v SUPanju in uživajo v igri na plaži na beachvolley igrišču. Aktivnosti so primerne za vse ravni izkušenj in starosti, zato se lahko pridružijo tudi popolni začetniki.

_1330171_edited.jpg

Primerno za skupine, ki bi si rade začinile poletne dni

Naš program lahko sprejme do 60 ljudi naenkrat, zato je odlična izbira za večje skupine, ki si želijo izkušnjo na vodi, polno smeha in zabave. Naši inštruktorji vam bodo nudili vso potrebno podporo in varnostne ukrepe, tako da se boste lahko sprostili in uživali v vsaki aktivnosti. Poleg tega lahko pri nas najamete tudi reševalca iz vode za večjo varnost.

20180603_131052.jpg

Osvežite svoje telo in duha z zabavnimi in interaktivnimi vodnimi igrami, kot je beachvolley, ter preizkusite svoje spretnosti in moč med prijatelji in sodelavci.

Če se želite pridružiti našim vodnim dogodivščinam in si sestaviti program po meri, nas lahko enostavno pokličete na HaloSup številko 030/31-31-34.
Avantura na morju je odlična izbira za vse, ki si želite aktivnega dneva na vodi, polnega zabave, smeha in nepozabnih spominov.

GOPR0053_edited.jpg
Pokliči na 030 31 31 34
bottom of page